MamaFlow

Design a kényelmes, nőies anyaságért

Női szertartások

Neked mit jelent a szertartás?
Egy női szertartás ünnep lehet az életutadon. Egy pillanat, amikor megállhatsz és mély levegőt vehetsz. Amikor meghallhatod önmagad. Amikor a kimondatlan szót kimondhatod. Amikor a gyászodnak helyet és időt adhatsz. Amikor sírhatsz. Amikor el- és megengedhetsz. Amikor befogadhatod az újonnan megérkezőt. Amikor önmagadat megérintheted, megölelheted. Amikor csak lehetsz.
 
Mikor ünnepelted meg magad utoljára?
Egy elért sikert? A szülésedet? Mikor adtál hálát a testednek, hogy meggyógyította magát egy betegségből? Mikor köszönted meg magadnak, hogy elbúcsúztattad egy elmúló kapcsolatodat?
Egy női szertartás tere „szent tér”
A résztvevők szentelik meg a jelenlétükkel és a szándékukkal. Egy olyan védelmező tér, ahol hazatalálhatsz. Ahol békesség, elfogadás és ölelő szeretet honol.

Igazából mindannyian erre a gyógyító térre és időre vágyunk
Ennek a csendjében tudunk újjászületni.
Ha Te is vágysz erre a minőségre, egy gyógyító női szertartásra, ennek megteremtésében tudlak támogatni. Keress bátran!
Hiszek a női megtartó és teremtő erőben, a nővéri támogatásban. Ezek a legértékesebb kincseink, ami MINDEN nőben ott rejlik. Benned is. Én csak segítek előhívni, meghívni egy csodás női szertartás keretében.
A szertartás során egy különleges teret és időt hozok létre Számodra. Ezek a legerősebb eszközeim. Ehhez teszem hozzá további kincsestáramat: csodálatos nők által alkotott, gyönyörű kártyákat használok, ásvány mandalákat, gyógyító illatokat és gyógyító hangokat.
Ebben a térben biztonságot és megnyugvást lelhetsz.
 
Miből áll a szertartás?
A szertartás olyan mint egy személyes konzultáció, amely során csak Rád figyelek, meghallgatlak, megérezlek. A szertartás 2 találkozóból áll:
  • 1. találkozás, 60 perces, a hozott témádról beszélgetünk, ismerkedünk, az előre elküldött kérdéssor alapján. Közösen megalkotjuk a szertartásod elemeit.
  • 2. találkozás, 90 perc, a szertartás: az 1. alkalom alapján megbeszéltek szerint, személyre szabottan tartom meg a szertartásodat. 
Mire van szükséged a szertartásodhoz?
Az ünneplőbe öltöztetett lelkedre, és az elhatározásra, hogy belépsz a szertartás terébe, és magadra szánod ezt az időt. Ez a Te ünneped.
 
A szertartások helyszíne: Patent Budapest, 2. ker. Széna tér 

Ajándékozd meg magad önmagad figyelmével!

 
Jelentkezés: emailben írd meg, milyen témában kéred a támogatásom. A továbbiakat ott egyeztetjük.
zsofi@mamaflow.hu
 
Ára:
31.500 ft
Ez magában foglalja az 1. és a 2. találkozások díját, valamint az általam biztosított szertartás kellékeket, ajándékokat.
Fizetés: átutalással vagy személyesen készpénzben.
Lemondás esetén 10.000 ft kifizetendő, a többi visszautalásra kerül.
A női szertartásokról a @feszekflow Instagram és Facebook oldalakon osztom meg a további gondolataimat és megéléseimet.