FészekFlow

S Z O L G A • Z S Ó F I

Magyar népi gyógyászat ❊ Szakrális Nőiség

Személyes szertartások

 

Egy női szertartás tere „Szent Tér”.


Számodra mit jelent a szertartás?


Egy női szertartás ünnep lehet az életutadon. Egy pillanat, amikor megállhatsz és mély levegőt vehetsz. Amikor meghallhatod önmagad. Amikor a kimondatlan szót kimondhatod. Amikor a gyászodnak helyet és időt adhatsz. Amikor sírhatsz. Amikor el- és megengedhetsz. Amikor befogadhatod az újonnan megérkezőt. Amikor önmagadat megérintheted, megölelheted. Amikor csak lehetsz.


Mikor ünnepelted meg magad utoljára?
Egy elért sikert? A szülésedet? Mikor adtál hálát a testednek, hogy meggyógyította magát egy betegségből? Mikor köszönted meg magadnak, hogy elbúcsúztattad egy elmúló kapcsolatodat?


A résztvevők szentelik meg a jelenlétükkel és a szándékukkal. Egy olyan védelmező tér, ahol hazatalálhatsz. Ahol békesség, elfogadás és ölelő szeretet honol.

Igazából mindannyian erre a gyógyító térre és időre vágyunk.
Ennek a csendjében tudunk újjászületni.

Ha Te is vágysz erre a minőségre, egy gyógyító női szertartásra, ennek megteremtésében tudlak támogatni. Keress bátran!


Hiszek a női megtartó és teremtő erőben, a nővéri támogatásban. Ezek a legértékesebb kincseink, ami MINDEN nőben ott rejlik. Benned is. Én csak segítek előhívni, meghívni egy csodás női szertartás keretében.

A szertartás során egy különleges teret és időt hozok létre Számodra. Ezek a legerősebb eszközeim. Ehhez teszem hozzá további kincsestáramat: csodálatos nők által alkotott, gyönyörű kártyákat használok, ásvány mandalákat, gyógyító illatokat és gyógyító hangokat.

 

Ebben a térben biztonságot és megnyugvást lelhetsz.


Miből áll a szertartás?
A szertartás olyan mint egy személyes konzultáció, amely során csak Rád figyelek, meghallgatlak, megérezlek. A szertartás 2 találkozóból áll:


1. találkozás (60 perc) ❊ a hozott témádról beszélgetünk, ismerkedünk, az előre elküldött kérdéssor alapján. Közösen megalkotjuk a szertartásod elemeit.

2. találkozás (90 perc) ❊ a szertartás az 1. alkalom alapján megbeszéltek szerint, személyre szabottan tartom meg a szertartásodat.


Mire van szükséged a szertartásodhoz?
Az ünneplőbe öltöztetett lelkedre, és az elhatározásra, hogy belépsz a szertartás terébe, és magadra szánod ezt az időt. Ez a Te ünneped.

 

Ajándékozd meg magad önmagad figyelmével!


Jelentkezés: emailben írd meg, milyen témában kéred a támogatásom. A továbbiakat ott egyeztetjük.
zsofi@mamaflow.hu

A személyre szabott szertartás ára:

❊ Az én díjazásom: (60+90 perc) ❊ 25.000 ft
Ez magában foglalja az 1. és a 2. találkozások díját, valamint az általam biztosított szertartás kellékeket, ajándékokat.
❊ Helyszín: Budapest 1024. Margit krt. 29A. az otthoni szalonom ❊ ingyenes, de az időpontok korlátozottak
❊ További belvárosi helyszínek: (60+90 percre) ❊ 6.000 ft

Egyéni kéréseket örömmel fogadok. Ezeket egyeztetni szükséges.

Fizetés: átutalással vagy személyesen készpénzben.

24 órás lemondás esetén 10.000 ft kifizetendő, a többi visszautalásra kerül.