FészekFlow

S Z O L G A • Z S Ó F I

Magyar népi gyógyászat ❊ Szakrális Nőiség

Rendelési információk

Rendelés menete

Válaszd ki a vásárolni kívánt terméke(ke)t, majd helyezd a kosárba. Ezután töltsd ki a vásárláshoz szükséges adatokat és add le a rendelésed.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy abban az esetben, ha valamelyik termék elfogyott, vagy egyedi megrendelést szeretnél, akkor ezeknek az elkészítési ideje kb. 2 hét. Egyedi kérésedet az alábbi emailben tudom fogadni, és szívesen segítek, ha tudok.

zsofi@mamaflow.hu

 

Szállítás és fizetés

A vásárlást utalással és személyesen készpénzben lehet fizetni. Utalás esetén az e-számlában feltüntetett számlaszámra. Amint az összeg kifizetésre került, az utána következő 2-14 napon belül fel is adom a csomagot. Kérlek az e-számla számát és a neved írd meg az utalás közlemény rovatában.

A csomagokat FoxPost-on keresztül adom fel. Választhatod a házhozszállítás, illetve a csomagautomatás szállítási opciókat, valamint személyes átvételre is lehetőséget biztosítok Budapesten belül az alábbi helyszínek környékén előre egyeztetett időpontban: Jászai Mari tér, Mechwart liget, Széll Kálmán tér, Batthyány tér, Budagyöngye.

Ha ez utóbbit választanád, kérlek, előre egyeztess velem az alábbi elérhetőségen: zsofi@mamaflow.hu

A szállításhoz és a számla kiállításához szükségem van az alábbi adataidra, amiket a vásárlás során meg kell adnod: teljes neved, lakcímed, szállítási címed, email címed, Foxpost automata esetén a Foxpost automata nevét és a mobilszámodat.

A FoxPost szállítási információit ezen a linken találod: www.foxpost.hu/gyik

 

Szállítási költségek:

Foxpost automatába: 1100 ft

Foxpost házhozszállítás: 1800 ft