FészekFlow

S Z O L G A • Z S Ó F I

Szakrális nőiség

Szakrális női kör

 . 

A szakrális női kör egy olyan tér, ahol megpihenhetsz, jelen lehetsz, feltöltődhetsz, kapcsolódhatsz. Elengedheted a hétköznap feszültségeit. Megengedheted magadnak az érzéseidet. Beleengedheted magad a kör megtartó ölelésébe.

.
.

Kedves Nővérem!
Arra hívlak Téged, hogy mi, nők minden hónapban összegyűljünk és kapcsolódjunk a női erőnkhöz, termékenységünkhöz, kreativitásunkhoz, szakrális nőiségünkhöz.


Ahogy a Természet változásait figyeljük, kapcsolódunk velük, úgy egyre közelebb kerülhetünk a saját ciklusainkhoz, önmagunk ritmusához. Megérthetjük, megérezhetjük, hogy minek jött el az ideje, s mi az, ami kevésbé időszerű.

Egyik fő vezérfonalam a szakrális évkör, a természet ciklikussága, amely női ciklusunknak is iránymutatója. Aki képes ehhez a ritmushoz visszatalálni, az önMAGához, az egyensúlyához, a középpontjához, a szakrális nőiségéhez talál vissza.

Másik vezérfonalam a szakrális nőiség, amely beavatás a magyarok ős istenasszonya, Boldogasszony minőségébe.​​​​​​​​ A szakrális nő égi kaput nyit önmagán keresztül, hogy az ég üzeneteit fogadja és megfoganja.​​​​​​​​ ​​​​​​A foganás nem csupán fizikai történés, hanem lelki és szellemi is.​​​​​​​​ A női termékenység és a női teremtő erő kortól függetlenül, lelki és szellemi síkon is behívható és élhető.​​​​​​​​ A szakrális nőiség felébresztésével a női kreatívitás, a termékenység, a női testi és lelki és szellemi egészség élhető és élvezhető.

 


Mire számíthatsz a női körben?
A szertartáson vezetett meditációval, művészetterápiás módszerekkel, női rituálékkal, finom mozgással kapcsolódunk magunkhoz, egymáshoz, a szakrális évkör aktuális energiájához.

A női körben Boldogasszony ünnepeiről és minden további elfeledett magyar ősanyáról is megemlékezünk. Meghívjuk áldásukat. A magyar archaikus és népi hagyományokból, ebből az ősforrásból merítkezünk rituáléink során.

 

Időpontok:

❊ 2023. január 12. csütörtök 18:00-20:00 

❊ 2023. február 2. csütörtök, 18:00-20:00 Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe

❊ 2023. március 9. csütörtök, 18:00-20:00 ❊ a foganás misztériuma

❊ 2023. április 6. csütörtök, 18:00-20:00 ❊ csendből a termékenyülésbe

❊ 2023. május 4. csütörtök 18:00-21:00 ❊ két szál pünkösdrózsa

❊ 2023. június 1. csütörtök 18:00-21:00 ❊ tűz-szerelem

❊ 2023. július 4. csütörtök 18:00-21:00 ❊ Sarlós Boldogasszony ünnepe

 MOST SZÜNETEL.

 

Helyszín: Budapest 1024, Margit körút 25/A.

További részleteket az egyes eseményeknél találtok a boltban, a Programok fül alatt.

 

JEGYVÁSÁRLÁS

A jegyed megváltásáért kattints IDE és válaszd ki, melyik alkalmakon szeretnél csatlakozni a női körhöz! Mindegyik alkalom önmagában is élvezhető. 

 

Részvételi díj: 9.000 ft / alkalom
24 órás lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni az árat, viszont a következő alkalommal be tudod váltani a helyedet.


A női körök maximum 10 fő részvételével zajlnak minden alkalommal, és a helyek hamar betelnek, így érdemes minél hamarabb lefoglalnod a helyedet.

 A szakrális női kör vezetője: 

Szolga Zsófi

“Női szertartás vezető, iparművész, női szertartásvezető, magyar népgyógyász tanonc és 2 gyermek édesanyja vagyok.

Születésem óta tudatosan – tudattalanul különböző világok találkozási pontján egyensúlyozok és összekapcsolom őket, közvetítek közöttük, ma már tudom, ezek Egy-esítése a feladatom.” 

 

Részletesebben az utamról még ITT olvashatsz.