MamaFlow

Design a kényelmes, nőies anyaságért

Női kör

 . 

A női körünk egy olyan tér, ahol megpihenhetsz, jelen lehetsz, feltöltődhetsz, kapcsolódhatsz. Elengedheted a táncban a hétköznap feszültségeit. Megengedheted magadnak az érzéseidet. Beleengedheted magad a kör megtartó ölelésébe.

Eszter és Zsófi
.
.

Kedves Nővérünk!
Arra hívunk Téged, hogy mi, nők minden hónapban összegyűljünk és kapcsolódjunk a női erőnkhöz, termékenységünkhöz, kreativitásunkhoz.


Ahogy a Természet változásait figyeljük, kapcsolódunk velük, úgy egyre közelebb kerülhetünk a saját ciklusainkhoz, önmagunk ritmusához. Megérthetjük, megérezhetjük, hogy minek jött el az ideje, s mi az, ami kevésbé időszerű.

 

Egyik fő vezérfonalunk az évkör, a természet ciklikussága, amely női ciklusunknak is iránymutatója. Aki képes ehhez a ritmushoz visszatalálni, az önMAGához, az egyensúlyához, a középpontjához talál vissza.

 Mire számíthatsz a női körben?
A szertartáson vezetett meditációval, tánccal, illetve rituálékkal kapcsolódunk magunkhoz, egymáshoz, illetve az évkör aktuális energiájához.

A női körben Boldogasszony ünnepeiről és minden további elfeledett magyar ősanyáról is megemlékezünk. Meghívjuk áldásukat. A magyar archaikus és népi hagyományokból merítkezünk rituáléink és táncaink során, hogy ebből az ősforrásból kínáljuk meg a női kör résztvevőit.

 

Időpontok:

2022. szeptember 22. csütörtök 18:00-20:00 Őszi Nap-Éj egyenlőség

2022. október 13. csütörtök, 18:00-20:00 ❊ Ősök és gyökerek

2022. november 10. csütörtök, 18:00-20:00 Elcsendesülés és merülés

2022. december 8. csütörtök, 18:00-20:00 ❊ Adventi fényvárás

 

A jegyed megváltásáért kattints IDE és válaszd ki, melyik alkalmakon szeretnél csatlakozni a női körhöz! Mindegyik alkalom önmagában is élvezhető.

 

Helyszín: Teremtő tér (1054 Budapest, Hold utca 15.)

 

Részvételi díj: 9.000 ft / alkalom
Amelynek minden alkalommal az első felét, 4.500 forintot itt tudod befizetni.
A befizetéssel biztosíthatod a helyedet.
A részvételi díj második felét, szintén 4.500 forintot minden alkalommal a helyszínre kérjük hozd magaddal!

Lemondás esetén az első részletet nem tudjuk visszafizetni.
Maximum 20 fő részvételét tudjuk biztosítani minden alkalommal.

 

 

A női szertartás vezetői:

Arnóth Eszter

“Táncterapeuta, Theta Healing konzulens, nő és anya vagyok, a Testbe Nyitva Önismereti- és Mozgásműhely egyik alapítója.


Folyamatosan kutatom a mozgás és a szabad tánc gyógyító és felszabadító erejét, illetve azt, hogyan lehet átírni a korlátozó, régi mintákat támogató lehetőségekké. Másik szenvedélyem a nőiség: mit jelent nőnek lenni a mai világban, hogyan segíthet a női közösség ereje abban, hogy visszataláljunk önmagunkhoz.”

 

Szolga Zsófi

“Női szertartás vezető, iparművész, a MamaFlow megálmodója, női szertartásvezető, magyar népgyógyász tanonc és 2 gyermek édesanyja vagyok.

Születésem óta tudatosan – tudattalanul különböző világok találkozási pontján egyensúlyozok és összekapcsolom őket, közvetítek közöttük, ma már tudom, ezek Egy-esítése a feladatom.”

www.mamaflow.hu