FészekFlow

S Z O L G A • Z S Ó F I

Magyar népi gyógyászat ❊ Szakrális Nőiség

Általános Szerződési Feltételek

A Webáruház Címe:

www.mamaflow.hu

 

A webáruház üzemeltetőjének adatai:

Cégnév: Vadas János, e.v.

Székhely címe: 1024 Budapest, Margit krt. 29A.

Nyilvántartási száma: 21985179

Adószám: 76384181-1-41

Nyilvántartásba vevő szerv neve: Budapest Fővárosi 13 kerületi Önkormányzat Jegyzője

E-mail: zsofi kukac mamaflow pont hu

A szerződés nyelve: magyar

Partner: Szolga Zsófia

 

Alapvető rendelkezések

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

A webshop, mint szerzői jogi mű védelem alatt áll. Az itt szereplő szövegek és fényképek másolása tilos. Azok másolása, továbbítása a tulajdonos engedélyével lehetséges csak.

A vásárló megrendelésének leadásával elismeri és elfogadja a webshop szerződési feltételeit.

A megrendelés során leadott adatok elírásáért, tévesen megadott adatokból származó problémákért felelősséget nem vállalunk. A termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt.

 

A megrendelések feldolgozása és teljesítés

A megrendelések feldolgozása hétköznapokon 10:00-17:00 történik.

Általános teljesítési határidő a visszaigazolástól számított 14 munkanapon belül történik.

Abban az esetben adom át avgy küldöm el számodra a megrendelt terméket, ha a a megrendeléskor az utalást választottad, és az e-számla alapján átutaltad a megrendelt termék árát.

 

Elállás joga

Megrendelés során élhetsz a 213/2008. (VIII. 29.) és a 17/1999. (II. 5.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási joggal.

Internetes vásárlások esetén a szerződéstől az áru átvételét követő 5 (öt) munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz, ezt az említett határidőn belüli írásos nyilatkozatod elküldésével jelezheted. Az átvétel dátumát bizonyítja a futárszolgálat által kiállított értesítő cédula, illetve a személyes átvételre egyeztetett időpont. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett teljes összeget (vételár és szállítási költség) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni. A vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyártási hibás, akkor fordulj hozzánk minőségi kifogásoddal.

 

Garancia

Garanciális javításokat, esetleges cserét a termék átvételétől számított 1 hónapon belül vállalunk - kivéve, ha a termék nem rendeltetésszerű használattól sérült meg. Ebben az esetben, illetve 1 hónapon túl, javításokat vállalunk, melynek költsége, ha meghaladja a 2000 forintot, akkor a Vevő állja ennek költségét.

 

Az Adatkezelési szabályokról a GDPR-ra kattintva tájékozódhatsz.