Mosibetét mosás

Sokan kérdezitek, hogyan tisztíthatóak a MamaFlow mosibetétek, ezért összegyűjtöttem Nektek pár hasznos praktikát.

🌺A MamaFlow mosibetétek 40 fokon moshatóak mosógépben.

🌺Használat után van, aki folttisztító szappannal átdörgölni, és utána a többi ruhával együtt mosógépben mossa. Van aki használat után beáztatja, és utána dobja a mosógépbe. Ez egyéni szokás kérdése, mindkét megoldás működik. Ajánlatos természetes mosószappant használni, mint pl. marhaepe szappan. Számos kézműves szappankészítő előállít mosószappant is, és sok boltban is (bioboltban, drogériákban) már kapható ilyen. Én személyszerint ecetet használok öblítőnek évek óta, nagyon jól bevált. Nem lesz ecet szaga a ruháknak, viszont szín megtartó hatása van, természetes és filléres megoldás, és a mosógépet is vízkőtleníti.

🌺Foltok eltűntetésére van egy varázs trükköm. Ez a napfény, vagyis, hogy a napon szárítom (fehérítem) a mosibetéteket. Nem csak nyáron működik, hanem télen is. Télen az ablakhoz tolom a fregolit, és napsütés nélkül, csak a fénytől is kifehérednek.

🌺Az anyagösszetétel segíthet még az egyedi mosási szokásokhoz való igazításhoz:

- kívülről 100% pamut, ami Oekotex Standard 100 minősítéssel rendelkezik

- belül 1 réteg PUL vízálló anyag és

- 2 réteg frottír

- fém patenttal záródik

 

A MamaFlow mosibetéteket 3 méretben találjátok meg a Boltban: tisztasági, nappali, éjszakai. A termékek leírásánál bővebb infókat is olvashattok. 

 

Ha feliratkoztok a hírlevélre, 10% kedvezménnyel szerezhetitek be a mosibetéteket, vagy bármelyik másik MamaFlow terméket.


#fenntarthatódivat #hulladékmentesháztartás