đŸŒșVörösđŸŒș

A vörös az egyik legerƑsebb, legfigyelemfelhĂ­vĂłbb szĂ­n. EnergetizĂĄl, feltĂŒzel, felĂ©breszt. Emeli a szexuĂĄlis vĂĄgyat, felĂ©breszti a szenvedĂ©lyt. A szerelem Ă©s a vĂ©r szĂ­ne. Az anyamĂ©h jelkĂ©pe. A gyökĂ©r csakra szĂ­ne.

Van, aki elegånsan magåra ölti. Van, akit idegesít és agresszívvå tesz. Van, aki kurvånak érzi magåt benne. Van, akire afrodiziåkumként hat.

Én magam Ă©vtizedeken keresztĂŒl kerĂŒltem a vörös szĂ­nt, mert fĂ©ltem magamra ölteni a feltĂŒzelƑ energiĂĄjĂĄt. Most azonban megĂ©rkezett a MamaFlow szĂĄmĂĄra a vörös. Hogy a vörös szĂ­nƱ MamaFlow ruhĂĄk segĂ­tsenek felĂ©breszteni Ă©s energetizĂĄlni a bennĂŒnk szunnyadĂł NƑisĂ©get. Hogy vörösbe öltöztethessĂŒk a lelkĂŒnket a hĂ©tköznapokban Ă©s az ĂŒnnepnapokon egyarĂĄnt. Hogy sajĂĄt NƑisĂ©gĂŒnket vörösbe vonva ĂĄtölelhessĂŒk Ășgy, ahogyan ÉdesanyĂĄnk mĂ©he ölelhetett körĂŒl minket szeretettel, szenvedĂ©llyel.

 

A Vörös lenvĂĄszon kismama-szoptatĂłs ruhĂĄt megtalĂĄljĂĄtok a Boltban, 4 mĂ©retben rendelhetƑ: XS, S, M, L. A mĂ©retvĂĄlasztĂĄsban minden alkalommal szemĂ©lyesen segĂ­tek, emailben keressetek bĂĄtran a vĂĄsĂĄrlĂĄs elƑtt: zsofi@mamaflow.hu