🌺Vörös🌺

A 🌺VÖRÖS🌺 az egyik legerősebb, legfigyelemfelhívóbb szín. Energetizál, feltüzel, felébreszt. Emeli a szexuális vágyat, felébreszti a szenvedélyt. A SZERELEM és a vér színe. Az anyaméh jelképe. A gyökér csakra színe.

Van, aki elegánsan magára ölti. Van, akit idegesít és agresszívvá tesz. Van, aki kurvának érzi magát benne. Van, akire afrodiziákumként hat.

Én magam évtizedeken keresztül kerültem a vörös színt, mert féltem magamra ölteni a feltüzelő energiáját. Most azonban megérkezett a MamaFlow számára a VÖRÖS. Hogy a vörös színű MamaFlow ruhák segítsenek felébreszteni és energetizálni a bennünk szunnyadó Nőiséget. Hogy vörösbe öltöztethessük a lelkünket a hétköznapokban és az ünnepnapokon egyaránt. Hogy saját Nőiségünket vörösbe vonva átölelhessük úgy, ahogyan Édesanyánk méhe ölelhetett körül minket szeretettel, szenvedéllyel.

 

A 🌺VÖRÖS🌺 len kismama//szoptatós ruhát megtaláljátok a Boltban, 4 méretben rendelhető: XS, S, M, L. A méretválasztásban minden alkalommal személyesen segítek, emailben keressetek bátran a vásárlás előtt: zsofi kukac mamaflow pont hu

Te melyik alkalmadra öltenéd magadra a 🌺vörös🌺 színt?