🌺Menstruációs beavatás🌺

Egy csodálatos menstruációs beavató szertartáson vettem részt. Bárcsak minden éppen nővé változó leány megkaphatná azt az ölelést, érintést, beavató tudást, amit én 23 évvel az első vérzésem után kaphattam. Bárcsak minden nő érezhetné a vérzés szentségét, tisztaságát. Bárcsak minden nő bűntudat és szégyenérzet nélkül tapasztalhatná a vérzését. Bárcsak minden nő érezhetné az első vérzése ünnepiességét. Bárcsak minden nő érezhetné egy női kör megtartó erejét. Bárcsak Anyáink, Nagyanyáink is megkaphatták volna ezt a beavatást. Bárcsak ők személyesen adhatnák azt nekünk tovább.
Szerencsére vannak még Tudó Asszonyok, ha kevesen is, akik pótolni tudják az elmaradt, elfelejtett, megszakadt Tudást. Szerencsére egyre többen vagyunk, akik újratanuljuk, amit elfelejtettünk. Hogy mi már első kézből adhassuk majd saját Lányainknak. Büszkeséggel, természetességgel, szeretettel a Női Erőt.🌺🌹🌷

A MamaFlow a termékeiben ezt a női minőséget keresi, hogy nőtársait ebben a Női Erőben támogathassa akár a leány, akár az anyává válás kezdeti, akár az érettebb életszakaszban vannak.

Iratkozz fel a hírlevélre, és válassz -10% kedvezménnyel saját női életszakaszodhoz megfelelő MamaFlow terméket!