🌷A női vérzésről🌷

Sokan undorodnak tőle, van aki kihipózná, van aki csak lenne már túl rajta és még sorolhatnám. Évszázadok óta gyűjtjük mi, Nők az elfojtást, bűntudatot, szégyenérzetet a Nőiségünkkel kapcsolatban – legyen szó havi vérzésről, szülésről vagy szexualitásról.

Elgondolkodtatott az a sok negatív visszajelzés, amit a Vegyélhazait Facebook csoportban kaptam a mosibetét bejegyzéseimre. Ezért írom ezt az írást. Mert szerintem semmi szégyellni való nincs sem a vérzésünkben, sem a testünk egyéb működésében. Csodálatosan lettünk megalkotva. Ha bízunk a testünkben, az átvezet vérzésen, szülésen, szoptatáson, szexualitáson. Bízzatok magatokban! Gyönyörűek vagytok mind, kedves Nőtársaim.

Azért alkottam meg a MamaFlow mosibetéteket, mert szerettem volna a Testem, a Vérzésem, a Puncim a menstruációm ideje alatt is megajándékozni azzal a finomsággal, amire például egy selyem fehérnemű képes. Azzal a rejtett titokkal, amit csak én ismerhetek, nem láthatja más (legalábbis a legtöbben nem), mégis tudom, hogy ott van. Önmagamat tisztelem meg a rózsás és virágos mintájú mosibetétekkel. Fejet hajtok a Testem szent folyamatai előtt. Hálával gondolok a Testemre, hogy Nő lehetek és havonta újjászülethetek.🌱🌷🌸

Keressétek meg önMAGotokat! Öleljétek át MAGotokat szerelemmel, türelemmel, megértéssel és gyengédséggel.

Szeretettel, Zsófi

🌷🌷🌷

A MamaFlow mosibetéteket 3 méretben találjátok meg a Boltban: tisztasági, nappali, éjszakai. A termékek leírásánál bővebb infókat is olvashattok.